Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC)

organizeaza noi grupuri de supervizare profesionala în psihologie clinica, consiliere psihologica si psihoterapie cognitiv-comportamentala. (Incepand cu luna Iunie 2024 )

Supervizarea profesionala se adreseaza celor care si-au obtinut atestatul de libera practica in psihologie clinica, consiliere psihologica cognitiv-comportamentala si psihoterapie cognitiv-comportamentala si doresc trecerea la treapta de psiholog clinician/consilier psihologic/psihoterapeut practicant autonom în orientarea cognitiv-comportamentala.

Formator: conf.univ.dr. Iulia-Odette Dimitriu

• psiholog principal – psihologie clinica, consiliere psihologica si psihoterapie cognitiv-comportamentala si hipnoterapie;

• formator si supervizor in Psihologie clinica, Consiliere psihologica cognitiv-comportamentala, Psihoterapie cognitiv-comportamentala si hipnoterapie si interventii psihoterapeutice de scurta durata.

Modulele de supervizare profesionala (organizate pentru grupuri alcatuite din 10-12 supervizati), se desfasoara o data pe luna, intre orele 16-20.

Pretul unei sedinte de supervizare profesionala este de 250 lei. Intalnirea de supervizare profesionala dureaza 4 ore. Intalnirile se vor desfasura online prin intermediul platformei Zoom.

Orele de supervizare profesionala se vor finaliza cu acordarea diplomei eliberate de Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) pentru obtinerea statutului de psiholog clinician/consilier psihologic/psihoterapeut autonom in orientarea cognitiv-comportamentala.

Solicitarile de inscriere se pot trimite la adresa odette.dimitriu@gmail.com

telefon 0748 222 202